Basisschool vlindertuin | Nieuwe leerling
207

Nieuwe leerling

Het aanmelden van uw kind

Wij stellen uw interesse in basisschool de Vlindertuin zeer op prijs. Bij basisschool de Vlindertuin weet u zeker dat uw kind in een veilige en leerzame omgeving terecht komt. Wanneer u op zoek bent naar een basisschool waar uw kind zich goed kan ontwikkelen, dan is deze basisschool een hele mooie mogelijkheid. Kinderen voelen zich op deze school namelijk veilig, buiten dat leren de kinderen dagelijks veel bij.

Voordat u uw kind inschrijft, is het natuurlijk erg belangrijk dat u goed op de hoogte bent van hoe de school precies werkt. Juist daarom is de toelichtingsavond er. Op deze avond kunnen ouders al hun vragen stellen en wordt alles over de school verteld. Er zal dan precies uitgelegd worden hoe de school werkt. Mocht u meer over de school willen weten, dan is de schoolgids er. Elke school werkt op een andere manier en elke school heeft andere kwaliteiten. De schoolgids is er dan ook om aan te tonen hoe basisschool de Vlindertuin werkt. En om te laten zien wat de werkwijze is. Door het bezoeken van de toelichtingsavond kunt u zelf de sfeer in de school proeven. Mocht u alles over de school willen weten dan kunt u dit dus precies in de schoolgids vinden.

De inschrijving

Mocht u als ouder zijnde zijn overtuigd door de kwaliteiten van basisschool de Vlindertuin, dan is het mogelijk om uw kind op deze pagina in te schrijven. Mocht u nog wat extra informatie willen, dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per e mail. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Mocht u er zeker van zijn dat u uw kind naar de Vlindertuin wilt laten gaan, dan kunt u uw kind inschrijven aan de hand van het aanmeldformulier:

Aanmeldingsformulier basischool de Vlindertuin- schooljaar 2018/19